#BEinspired 4: Tips Mengikuti Konferensi Akademik dan Pertukaran Pelajar

Haloo kakak-kakak semuaa, gimana nih menurut kalian live ig bareng Kak Wahyu dan Kak Ayukris tadi? Seru dan dapet banyak ilmu baru kann? 🤩

Nah besok bakal ada yg ga kalah seru juga nih karena BEinspired kembali lagi nemenin kakak-kakak di rumah dengan sharing session berjudul “Tips Mengikuti Konferensi Akademik dan Pertukaran Pelajar”. Wah cocok banget nih buat yang pengen ke luar negeri untuk kegiatan akademik sekaligus jalan-jalan! 😍 Ngobrol kali ini dijamin ga kalah seru dan mengedukasi lho karena nantinya kak Mandala dan Kak Ratih bakal sharing pengalaman dan juga tips-tips buat kalian yang pengen ikutan konferensi dan pertukaran pelajar🤩

Pasti udah ga sabar kan buat dengerin sharing session bersama kakak-kakak BE ini? Kalo mimin sih “YES” pakek banget! 😍

Yuk.. Jangan lupa pantengin IG Bali Edukasi besok, hari Minggu, 17 Mei 2020 pukul 10.00 WITA 👌

See you soon kakak-kakak!
Salam penyala peradaban 🔥🔥
#baliedukasi#pendidikan#berbagi#BEinspired#penyalaperadaban#Indonesia

52 thoughts on “#BEinspired 4: Tips Mengikuti Konferensi Akademik dan Pertukaran Pelajar

  1. Very interesting topic , thankyou for putting up. “Nothing great was ever achieved without enthusiasm.” by George Ellis. Goldie Addie Morie

  2. My family members every time say that I am wasting my time here at web, however I know I am getting know-how daily by reading such good articles. Leeanne Malvin Bounds

  3. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  4. Taxi moto line
    128 Rue la Boétie
    75008 Paris
    +33 6 51 612 712  

    Taxi moto paris

    I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
    I am hoping to check out the same high-grade blog posts from
    you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired
    me to get my own, personal site now 😉

  5. There are also so many video uploading web pages, and these as well provide facility for sharing their video tutorials, but I think YouTube is the best. Madelina Thornie Petronella

  6. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.| Vale Hailey Ralph

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *